El local

Després d’un dia de ruta, el restaurant Can Gabatxó, és un lloc ideal per fer una parada i assaborir un bon àpat en un petit oasi al costat de la carretera C-25, entre Santa Coloma i Anglès.

El restaurant Can Gabatxó està ubicat en una masia originària del segle XVI, on destaca la seva estructura típica de la masia catalana de l’època, amb al teulada central i les dues vessants laterals.

L’any 2004 la masia va ser totalment reformada per convertir-la en el restaurant que trobem a avui en dia. Tot i les grans reformes, encara conserva l’estructura exterior amb el seu perfil i obertures característiques.

Menjadors i sales privades

L’interior del local disposa de diferents menjadors que ens permet adaptar-nos a tot tipus de grups, ja siguin grans o petits. Els diferents espais són ideals per esdeveniments de tot tipus, ja siguin festes d’amics, celebracions familiars o reunions amb la possibilitat de reservar sales privades per estar més tranquils.

Terrassa

A la nostra terrassa podràs descansar i relaxar-te. Tenim una zona exterior pels dies assolellats i calorosos i una zona tancada per quan els dies són més freds. També disposem d’una zona de jocs infantils ideal perquè els nens també puguin gaudir.

Aparcament i accés

Disposem una àmplia zona d’aparcament, tan per turismes i motocicletes com també camions. Des de l’aparcament, s’accedeix mitjançant una rampa que et guia fins a la porta del restaurant, fent l’entrada totalment accessible per a minusvàlids o persones de mobilitat reduïda